New Year, New York Marathon!

Nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen... De een pakt het groter aan dan de ander. Of je nu een lijst vol goede voornemens hebt opgesteld of simpelweg blijft bij je huidige levensstijl. Veel mensen denken in het begin van het nieuwe jaar na over hun wensen, doelen, dromen en uitdagingen. Zo ook Sarah, zij gaat dit jaar een wel hele bijzondere uitdaging aan: zij loopt de New York Marathon 2017 voor dance4life!

Profiel
Naam: Sarah van Lith
Max gelopen kilometers tot nu toe: 22 km
In het dagelijks leven: werk ik als business development manager bij FUGA, een digitale muziekdistributeur. Wij distribueren de muziek en rechten van labels en artiesten. Daarnaast schrijf ik psychologische artikelen voor de blog Girlslovehealthy.
Ultimate running song: Blue Orphan – Ten Walls

Wat ontzettend knap dat je aan dit geweldige avontuur gaat beginnen! Is de New York Marathon een van jouw goede voornemens voor 2017?
De New York Marathon zou ik eerder beschrijven als een wens waar ik lang op heb gehoopt en nu eindelijk uitkomt! Het lijkt me een ongelofelijk mooi en vervullend doel om te behalen. Ik hou er van om ergens in te slagen na er hard voor gewerkt te hebben. Dat maakt me gelukkig!

Waarom heb je gekozen juist om voor dance4life deze bijzondere uitdaging aan te gaan?
De overtuigingen en waarden van dance4life komen erg overeen met die van mijzelf. De inzet van dance4life voor jongeren die een onoverkomelijke tegenslag in het leven hebben meegemaakt en moeten leven met de gevolgen van onveilige seks zoals AIDS, zorgt voor belangrijke en dappere ontwikkelingen in gebieden in de wereld waar dat nodig is. Ik wil hier ontzettend graag aan bijdragen door donaties binnen te halen en mensen meer te vertellen over dance4life.

Heb je al bepaalde doelen gesteld voor jezelf, zoals het ophalen van een bepaald bedrag of misschien wel een persoonlijk doel?
Mijn voornaamste doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen aan donaties! Daarnaast zou het natuurlijk ook een mooie overwinning zijn om een goede tijd te lopen.

Hoe ga jij andere sportieve types overtuigen ook als dance4life runner mee te doen aan deze mega challenge voor 2017?
Volgens mij rennen die allemaal al mee met ons!

Sponsor mij hier! 28 december 2016